Gepost op

Vindsels en het Kinderpaleis: al bijna 5 jaar samen onder één dak!

Vindsels en het Kinderpaleis hebben bíjna iets te vieren! Sinds juli 2018 zijn interieur- en vintagewinkel Vindsels en speelgoedwinkel het Kinderpaleis samen. Je kunt ze vinden aan de Lange Delft 90 in Middelburg. Wat begon als een tijdelijke oplossing is nu al jaren een supergoede combi.

Inmiddels is het assortiment van beide winkels ook meegegroeid. Bij het Kinderpaleis vind je de leukste kaarten en een leuk assortiment kinderspeelgoed waaronder autootjes, poppen, knuffels en muziekdoosjes. Ook voor koeltasjes, gewone tassen en lunchtrommeltjes kun je er terecht.

Bij Vindsels tref je een breed assortiment interieuritems, gekke vintage-vindsels en een ruime collectie fotolijstjes. Maar er is ook een uitgebreide selectie van bouwpakketjes van Robotime en Rolife.

Komt u ook gauw een kijkje nemen in onze gezellige winkel?

Tot dan!
Judith en Annelies

Vindsels en het Kinderpaleis in Middelburg

Gepost op

Selfiespotting in Middelburg

Vanaf de 2e week van januari kun je in Middelburg in een flink aantal winkels een zogenaamde Selfiespot vinden.
Daar kun je dan zelf of door iemand anders een leuke foto laten maken van jou in een grappige of interessante omgeving.

Onze selfiespot is gelukkig ook klaar en het resultaat mag er zijn! We hebben een mooi plekje gemaakt waarbij het lijkt of je de pluisjes van een paardenbloem wegblaast zoals je op de foto hier boven kunt zien.

Heb je zin in een dagje selfies maken? Kom dan gauw een keertje kijken of check alle selfies op instagram:

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

Gepost op

Vintage vinden

Wij krijgen vaak de vraag waar wij al die toffe vintage items toch vinden. Het zou leuk zijn als we daar 1 handig adresje voor hadden, maar het antwoord is eigenlijk heel logisch: heel goed zoeken! Vaak vinden wij  via internet leuke meubeltjes, soms hebben we toch nog geluk in een kringloopwinkel (hoewel die tegenwoordig heel goed weten wat al die leuke meubeltjes uit de jaren 60 waard zijn ;)).

En dan is het ook nog zaak om de mooie items van de stortrijpe te scheiden. Er zijn vaak spulletjes in omloop die (te) duur verkocht worden en dit kwalitatief niet meer waard zijn door bijvoorbeeld vochtschade of scheuren in het hout of fineer.

En er zijn er die na een beetje liefde van ons weer helemaal fris en mooi zijn, een lekkere poets- of schuurbeurt en een nieuwe laag olie of lak doen vaak wonderen! Compleet naar nieuw restaureren doen we liever niet, we houden van karakter en vinden het niet erg als je aan een meubelstuk kunt zien dat het niet gloednieuw meer is. Dit geeft juist dat beetje meer karakter aan je huis.

En die vind je dus bij Vindsels; meubeltjes en vintage items die allemaal met liefde schoon en fris zijn gemaakt voor een nieuwe eigenaar die er weer jarenlang veel plezier van gaat hebben! Daar worden wij ook heel blij van. 🙂